GÜNDEM

Başarılı Çalışmalara İmza Atan Şimşek, Burdur’a Atandı

Deprem bölgelerinde yürüttüğü başarılı çalışmalara imza atan ve geçtiğimiz günlerde Burdur AFAD İl Müdürlüğü görevine atanan Teymen Şimşek için AFAD İl Müdürlüğü’nde uğurlama töreni düzenlendi.

Elazığ Depremleri başta olmak üzere özellikle Kahramanmaraş depreminde bölgede başarılı çalışmalar yürüten AFAD Elazığ İl Müdür Yardımcısı Teymen Şimşek, Burdur AFAD İl Müdürlüğü görevine atandı.

Deprem bölgesinde başarılı çalışmalar yürüten Teymen Şimşek, çalıştığı süre içerisinde Elazığ’da meydana gelen 2010 -2011-2019-2020 depremlerinde, 2011 yılında Van Depreminde ve 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde aktif olarak görev yaptı.

Bir yıl süreyle Kahramanmaraş’ta çadır kentlerin kurulum ve rehabilitasyonunda çalışan ve Kahramanmaraş ilinde hak sahipliği çalışmalarını İl koordinatörü olarak yürüten Teymen Şimşek için AFAD Elazığ İl Müdürlüğünde uğurlama töreni düzenlendi.

Şimşek, deprem sürecinde ekibi ile birlikte önemli çalışmalarda yer aldığını; bundan sonraki süreçte Burdur’da da çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.

Şimşek, “Memleketimize hizmet etmekten çok büyük onur duyuyorum. 2009 yılından itibaren ben Elâzığ’da aktif olarak çalışmaya başladım. 2010-2011 ve 2019-2020 depremleri başta olmak üzere Elazığlımızda 6 Şubat depremlerinde ise Kahramanmaraş’ta il koordinatörü olarak görev yaptım. Bu görevlerde ciddi başarılara imza attık ekibimizle beraber. Büyüklerimizin de tensipleriyle Burdur İl AFAD ve Acil Durum Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım. İnşallah orada da memleketimize hayırlı hizmetlerde bulunarak katkıda bulunmuş olacağız” dedi.