GÜNDEM

Bakan Murat Kurum’a Sıcak Karşılama! “Elazığ’ı Elazığ Eden Sizsiniz”

Malatya’da yapılan deprem konutlarını depremzedelerle birlikte inceleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u sıcak bir şekilde karşılayan vatandaşlar “Elazığ’ı Elazığ eden sizsiniz.” dedi.

24 Ocak 2020 Elazığ depreminde günlerce Elazığ’da kalan ve sonrasında da sık sık Elazığ’a gelerek deprem konutları çalışmalarını yerinde inceleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığlıların gönlünde taht kurmuştu.

Elazığ’da yapılan çalışmaları yerinde incelemesi ve sıkı takibi ile “Elazığ’ın Kara Murat’ı” olarak anılan Bakan Kurum bu defa da Malatya’da yürekleri ısıttı.

Malatya’da yapımı devam eden deprem konutlarını yerinde inceleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatyalılar tarafında oldukça sıcak bir şekilde karşılandı.

TOKİ Konutlarını depremzede vatandaşlar ile birlikte gezen Bakan Kurum’a ifade edilen cümleler ise bir kez daha Elazığ’ı hatırlattı.

Bakan Kurum’la bir araya gelen vatandaşın “Elazığ’ı Elazığ Eden Sizsiniz. Malatya’yı da ondan daha güzel edeceksiniz Bakanım” cümleleri yüzlerde tebessüm oluştururken görüntülerde yürekleri ısıttı.

VİDEO: