Elazığ Kırmızı Montlular Dernek Başkanı Erhan Eğit, üyeleri ile birlikte toplantıda buluştu.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantının gündeminde ara eleman ve aranan eleman konusu vardı.

Toplantıya Elazığ Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca ve Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlyas Somunkıran da katılım sağladı.

Vlcsnap 2024 07 02 17H06M28S887

Elazığ Kırmızı Montlular Derneği Başkanı Erhan Eğit, “Ara Eleman ve Aranan Eleman” isimli projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirterek başlatılacak çalışmanın detaylarını paylaştı.

Başkan Yiğit, “Bugün özellikle gerek şehrimizin gerek ülkemizin önemli sorunlarından biri olan “Ara Elaman ve Aranan Eleman” yetiştirilmesi noktasında çeşitli girişimcilik atölyesi başlığı altında hayata geçireceğiz. Bu proje kapsamında özellikle firmaların aranan elemanlarını kurslar başlıkları altında yetiştirip hem insanlara bir istihdam sağlamak hem de firmaların aranan elemanları ihtiyaçlarını ciddi anlamda gidermek amaçlı bir proje hayata geçireceğiz. Yine projemiz içerisinde şehrimizin ve bölgemizin unutulmaya yüz tutmuş mesleklerini günümüz olanaklarıyla moderize edip elektronik ticaret ortamında da hayata geçirip yeni bir iş sahası haline getirmiş olacağız” dedi.

Vlcsnap 2024 07 02 17H06M32S867

Projeye her türlü lojistik desteği sağlayacaklarını belirten Elazığ Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca, projenin hem kadınların ev bütçesine hem de şehrin ekonomisine katkı sağlayacağını kaydetti.

Elazığ'da Jandarma Ekipleri, Sokak Hayvanlarını Unutmadı Elazığ'da Jandarma Ekipleri, Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Başkan Koca, “Bizde Kent Konseyi olarak böyle bir etkinliğe ve de özellikle hanımlarımızın “Ara Eleman ve Aranan Eleman” Erhan Başkanımın da dediği gibi bulma konusunda yapmış olduğu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan kıvanç duyuyoruz. Tabi biz Kent Konseyi olarak henüz çiçeği burnunda bir yönetimiz. Henüz Kadın Meclisimizi kurmadık Allah nasip ederse önümüzdeki ay itibari ile dört komisyondan biri olarak kadın Meclisimizi kuracağız ve bu kurulan Kadın Meclisinin bünyesinde de kadın çalışma grupları ve komisyonları kurarak bu tür etkinliklere ve bu tür etkinlikleri düzenleyen Erhan Başkanım gibi değerli Elazığlı insanlarımıza elimizden geldiğince maddi, manevi ve lojistik  katkılar sunacağız” dedi.

Vlcsnap 2024 07 02 17H06M50S678

Editör: Yakup Uğur