GÜNDEM

Anaokulu Çaydaçıra Mahallesinde Açıldı

Elazığ’da Özel Eğitim Hizmeti Veren Kurum, Bir Anaokulunu Da Çaydaçıra Mahallesinde Açtı.

Anaokulunun açılış programına; Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, iş insanı İbrahim Taşel, kurum müdürleri, STK temsilcileri, iş insanları, eğitimciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Elazığ’a yaptıkları yatırımları ticari olarak görmediklerini ifade eden Eğitim Kurumunun Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Çaydaçıra Mahallesinde ikinci eğitim kurumunu açtıklarını belirterek anaokulu eğitiminin önemine değindi.

Başkan Taşel “Bugün açtığımız anaokulumuzda Çaydaçıra bölgesindeki ikinci anaokolumuz oluyor.

Anaokulu çok önemli bir kavram özellikle çocukların kişiliklerinin şekillendiği yabancı dil öğreniminin anadil öğreniminin en hızlı olduğu bu dönemde okuttuğumuz çocuklar var.

Bu okullarda onun için anaokullarımıza ayrı bir özen gösteriyoruz.

Aynı şekilde kampüs okulumuzun içinde de anaokulumuz var.Dolasıyla üç tane anaokulumuz olmuş oluyor.

İnşallah Şehrinde ulaşım bakımından daha erişilebilir alanlarında bu tarz anaokulları açmaya devam edeceğiz.

Elazığ bizim baba ocağımız tamamen hizmet amaçlı şehrimize güzellik kazandırma amaçlı bir çalışma bu nedenle okulumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Eğitimde özel okullarında önemli bir konuma sahip olduğunu aktaran Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu da, anaokulunun hayırlı olmasını temenni etti.

Vali Hatipoğlu “Her ne kadar özel olsa Türk eğitim sistemin içinde milli eğitim eğitim sisteminde özel okullarımız bizim milli hedeflerimiz doğrultusunda gayret gösteriyorlar.Bu anlamda özellikle adeta Fırat nasıl ki bu havzadan doğuyor tüm Türkiye’nin büyük enerji ihtiyacını karşılıyorsa eğitimde buradan doğan bir kaynak gibi kendilerinin ifadesiyle5 milyon öğrenciye ulaşmak büyük başarı öyküsü. Bu anlamda hem kurucuları nezdinde İbrahim Taşeli ve emeği gecen herkezi tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından açılış gerçekleştirilerek davetliler tarafından anaokulu gezilip bilgi alındı.