Elazığ’a gelen Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağiroğlu programları kapsamında basın mensupları ile bir araya geldi.
Düzenlenen toplantıya Anahtar Parti Eğitim Politikaları Başkanı Prof. Dr. Fatih Yalçın, Kültür-Turizm ve Sanat Politikaları Başkanı Hakan Tanrıöver, Toplumsal Politikaları Başkanı Prof. Dr. Zeki İşcan, Tarım Politikaları Başkanı Hasan Hüseyin Demiröz, Çevre Şehircilik ve Afet Politikaları Başkanı Emine Küçükali, Anahtar Parti İl Başkanı Yüksel Ercan, Merkez İlçe Başkanı Kürşat Coşkun, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları da katıldı.
Toplantıda konuşan Genel Başkan Ağıralioğlu, Türkiye’nin doğru yöneltilmediğini ifade ederek, partisinin kamplaşma siyasetinden uzak duracağını ifade etti.
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu basın toplantısının ardından STK Başkanları, mahalle muhtarları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar bir araya geldiği “Halk Buluşması” toplantısına katıldı.
Toplantıda konuşan Anahtar Parti İl Başkanı Yüksel Ercan, Elazığ’da kuruluş çalışmalarını tamamladıklarını kaydederek, daha aydınlık bir gelecek için çalıştıklarını söyledi.
Daha sonra konuşan Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, milletin yorgunluğu ve güven kaybettiği bir döneme denk geldiklerini kaydetti.
Genel Başkan Ağıralioğlu, Türkiye’nin hasarını tespit eden parti olduklarını kaydetti.