GÜNDEM

ANA SÜM DER Türkiye Genelinde Örgütlenme Çalışmasına Başladı

Genel Merkezi Elazığ’da olan Anadolu Su Ürünleri Mühendisleri Derneği, oluşumunu tamamladıktan sonra ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda ülke genelinde örgütlenme süreci başlatıldı.

Genel Merkezi Elazığ’da bulunan Anadolu Su Ürünleri Mühendisleri Derneği, kuruluş aşamalarını tamamladıktan sonra ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Su Ürünlerini merkezi olan Keban’da gerçekleştirilen ilk toplantıya Derneğin yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş de katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Derneğin Genel başkanı Ergün Aslan, su ürünleri alanında şehrin iyi bir noktada olduklarını kaydetti.

Aslan, sektörde yapılan çalışmaların yetersiz olduğunu kaydederek, derneğin hedeflerinden bahsetti.

Anadolu Su Ürünleri Mühendisleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Köprücü de konuşmasında su ürünleri mühendislerinin sorunlarına değindi.

Toplantıda konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, mesleki derneklerin önemli olduğunu vurgulayarak, su ürünleri mühendislerinin beklentilerinin karşılanması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Gerçekleştirilen toplantı ile dernek örgütlenme çalışmalarına ilk adımı attı.