SPOR

Alper Potuk ve Cengizhan Akgün Elazığspor’a Gelecek Mi?

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Alper Potuk ve Cengizhan Akgün’ün gündemlerinde olmadığını belirterek çıkan haberleri yalanladı

Elazığspor’da gündeme gelen Alper Potuk ve Cengizhan Akgün transfer haberlerine bordo beyazlı takımımızın teknik direktörü Bülent Yenihayat noktayı koydu.

Başarılı teknik adam, Alper Potuk’un gündemlerinde hiç olmadığını belirtirken, Cengizhan Akgün transfer haberine de oldukça şaşırdı:

Yenihayat, “Hiçbir talebimiz olmadı. Öyle bir şey de gündeme gelmedi. Birçok haber çıkıyor, Alper Potuk’la alakalı mesela ama öyle hiçbir çalışmamız olmadı bende medyadan öğrendim Alper Potuk’u hatta sordum, Alper Potuk’la ilgileniyor muyuz diye, yani bizim hiçbir haberimiz yok ama birileri bu haberleri kanalize ediyor. Cengizhan’la alakalı bir çalışmamız yok. Cengizhan’ı tekrardan bu takımın içerisine sokarsak biz kendimizle çelişiriz. Böyle bir haber söz konusu değil, böyle bir teklif de yok. Bizim dışında birilerinin böyle bir teklifi sunması imkansız. Belki de Cengizhan’ı seven biri böyle bir haber yansıtmıştır” dedi.