GÜNDEM

AK Parti’nin 23. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Mesajları

AK Parti’nin kuruluşunun 23. yıl dönümü dolayısıyla Elazığ siyasi parti temsilcileri kutlama mesajları yayımladılar.

AK Parti’nin 23. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Elazığ’da siyasi parti temsilcileri kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Elazığ Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Erol Keleş, yayınladığı mesajında; “Milletin bağrından çıkan, huzura, istikrara, güvene en çok ihtiyaç duyulan bir dönemde Anadolu’nun evlatları tarafından kurulan; Türk ve dünya siyasetine damga vuran AK Parti’mizin 23. yaşını büyük bir gururla kutluyoruz. Partimizin hizmet yolculuğu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 23 yıl önce başladı. Cumhurbaşkanımızla bu yolda yürümekten ve milletimize hizmet etmekten bir an bile vazgeçmedik. Bu süreçte milletimize kesintisiz hizmet etmenin onurunu yaşadık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde samimiyet, gayret ve heyecanla yürüdüğümüz bu yolda ilk günkü aşkla hizmet etmeye devam ediyoruz. Türkiye, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde dünya coğrafyasında artık daha etkin ve çok daha güçlü. AK Parti’miz bugün dev bir halkaya dönüşmüş, ülkemizin hizmet hareketine ve dünyada tanınan bir siyasi güce evrilmiştir. Ülkemizin güçlü olmasındaki en büyük etken şüphesiz Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu ve liderliği oldu. Her alanda sağlanan istikrar, ülkemizi daha ileriye taşıdı. Hizmetlerimizi, insanı merkeze koyarak gerçekleştirdik. Ülkemizin her bir karışını Cumhurbaşkanımızın liderliğinde eserlerle ördük. En ücra köşelere, her bir vatandaşımızın ayağına hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduk. Ülkemizde birçok alanda devrimler gerçekleştirildi. Vatandaşlarımıza eşit eğitim hakkı sağlandı. Sağlıkta gelinen noktanın önemini pandemide bütün dünyaya gösterdik. Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uyduları hayata geçti. Türkiye’nin ilk astronotu uzaya gönderildi. İlk yerli aracımız üretildi. Ulaşımda hiç şüphesiz çağ atladık. Dünyada kendi insansız hava araçlarını üretebilen sayılı ülkeler arasına girdik. Türkiye artık kendi savaş uçağını, helikopterini ve gemisini üretme kabiliyetine sahip bir ülkedir. Kısacası her alanda dev adımlar atıldı. AK Parti, sadece bir siyasi parti değildir. AK Parti; Davadır, vefadır, sevdadır, millettir, Türkiye'dir. Ak Parti; Türkiye'ye çağ atlatan, tüm vesayetleri yıkan, bağımsızlık ve demokrasi destanı yazan millet iradesinin ta kendisidir. Ak Parti; Geride bıraktığımız 22 yılda ülkemizi nasıl her alanda büyütmüş ve güçlendirmiş ise, 2053 ve 2071'e giden süreçte de Hakk'a ve halka hizmet yolundan sapmadan aynı iradeyi ortaya koymaya devam edecektir. Bu anlamlı günde, AK Parti’nin temellerini atan, kuruluşundan bugüne emek veren tüm dava arkadaşlarımıza ve milletimize hizmet yolunda omuz omuza yürüdüğümüz tüm kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. AK Parti olarak 23 yıldır milletimizin umudu ve geleceği için çalışıyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ‘Umudun, Geleceğin, İcraatın Adı AK Parti’ diyerek ideallerimize kararlılıkla ilerliyoruz. Türkiye’ye hizmet yolunda; Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde nice AK yıllara." ifadelerine yer verdi.

Elazığ Milletvekili, AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu üyesi Ejder Açıkkapı’nın yayımladığı mesajda, “Bugün, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’in 23. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. AK Parti, umutların, icraatların ve geleceğin adı olarak yola çıktı ve 23 yıldır milletimize hizmet etme aşkıyla çalışarak, Türkiye’nin dört bir yanına hizmet götürüyor, her bir vatandaşımızın hayatına dokunuyor. Eğitimde, sağlıkta, ulaştırmada, enerjide, sporda ve sosyal devlet anlayışında devrim niteliğinde adımlar atan AK Partimiz, 81 vilayetimizin tamamında, 85 milyon vatandaşımıza aynı sevgi ve samimiyetle hizmet sunmayı ilke edindi. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla yola çıkan partimiz, her bir vatandaşımızı “1. sınıf vatandaş” olarak gördü ve ayrım gözetmeksizin ülkemizin her köşesine ulaşmayı başardı. 23 yıl boyunca eğitimde gerçekleştirdiğimiz reformlar, sağlıkta hayata geçirdiğimiz dev projeler, Türkiye’yi adeta bir ağ gibi saran ulaşım yatırımları, enerjide elde ettiğimiz bağımsızlık ve gençlerimize sunduğumuz eşsiz spor imkanları, AK Partinin başarı dolu hikayesinin sadece birkaç başlığıdır. Savunma sanayinde attığımız devrim niteliğindeki adımlarla, Türkiye’yi kendi ayakları üzerinde durabilen, yerli ve milli üretimle güçlenen bir ülke haline getirdik. Bu süreçte Türkiye düşmanlarını Allah’ın izniyle;  necip milletimizin desteğiyle el ele, omuz omuza vererek hayal kırıklığına uğrattık!  Teröre ve teröristlere karşı verdiğimiz mücadele ile hainlerin inlerini başlarına yıktık, yıkmaya devam ediyoruz. Mazlumların umudu, zalimlerin korkusu olan Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, her alanda dimdik durmaya devam ediyor. Turizmde yakaladığımız ivme ile Türkiye’yi dünya çapında bir cazibe merkezi haline getirdik. Sosyal devlet anlayışımızla, ihtiyaç sahibi her vatandaşımızın yanında olduk, onları asla yalnız bırakmadık. Bu yolculukta sadece Türkiye’nin değil, dünyanın dört bir yanındaki mazlumların sesi olduk, gönüllerine dokunduk. Bugün, 23 yıllık bu kutlu yolculukta bir kez daha aziz milletimize, Elazığlı hemşehrilerimize hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın sıkça vurguladığı gibi, “Durmak yok, yola devam!” diyerek, Türkiye’yi daha da ileriye taşımak için tüm gücümüzle, samimiyetle, gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Bu özel gün vesilesiyle, Türkiye’nin dört bir yanında Partimize, liderimize gönül veren tüm dava ve yol arkadaşlarımızı saygıyla selamlıyorum. Allah’ın izniyle, bu milletin hizmetkarı olmaya, gönüller yıkarak değil,  kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam" ifadelerini kullandı.

AK Parti Elazığ İl Başkanvekili Semih Tekmen yayımladığı mesajda, "AK Parti'mizin 23. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla parti binamızda kıymetli yol ve dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 il teşkilatına hitaplarına dinledik. Türkiye sevdasıyla, güçlü teşkilatı ve yönetimiyle, ülkemizi geleceğe taşıyan benzersiz hizmetlere imza atan AK Parti, sadece bir siyasi hareket değil, aynı zamanda Türkiye'nin kültürel ve tarihi kimliğini dünya sahnesinde güçlü bir şekilde temsil eden büyük bir vizyondur. AK Parti eser siyaseti ile hayalleri gerçeğe dönüştüren bir partidir. AK Parti'nin hikâyesi, bir milletin aşk hikâyesidir. Tüm vatandaşlarımızın gönlüne dokunmuş bir partidir. Tüm hanelerde, tüm binalarda, tüm sokaklarda ve tüm mahallelerde, eseri olan bir partidir. AK Parti döneminde; Ekonomide, siyasette, sosyal alanda, dış politikada, güvenlik alanında, eğitimde, sağlıkta ve ulaşımda inanılmaz reformlara imza atıldı. Ve elde ettiğimiz kazanımlarla Türkiye; Dünyada vazgeçilmez, belirleyici, aktif dış politikasıyla önemli bir küresel aktör haline geldi. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 26 Mart 1999, Kısıklı'dan Pınarhisar'a... Bu şarkı burada bitmez dedi. Bizler de diyoruz ki, bu şarkı burada bitmeyecek. Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti'mizin 23. Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyorum. Kurulduğu günden bu yana AK Parti teşkilatlarında görev almış tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ahirete irtihal etmiş olanlara da Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

Elazığ İl Genel Meclis Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, yayınladığı kutlama mesajında; “Mensubu olmaktan her zaman büyük bir onur ve gurur duyduğum AK Parti’mizin 23. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti, ülkemize ulaştırma, sağlık, savunma sanayi, çevre ve şehircilik başta olmak hemen her alanda devrim niteliğinde hizmet ve yatırımlar yaptı. AK Parti’nin en önemli özelliği milletimize sadece hizmet yapması değil, milletimizle güçlü gönül bağları da kurmasıdır. Milletimize duyduğumuz sevgiyle, yeni ve güçlü Türkiye’nin mimarı liderimizle ülkemiz ve şehrimiz için ilk günkü aşkla çalışmaya, hizmet etmeye, milletimizin gönül dünyasında yer almaya durmadan ve yorulmadan devam edeceğiz. Nice 23 yıllara…” ifadeleini kullandı