AK Parti Teşkilatı, Sivrice İlçesi’nde Bulunan İl Özel İdaresi Eğitim ve Dinlenme Kampında bir araya geldi.

Vlcsnap 2024 09 29 17H22M50S866

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, “Seçimleri bitirdik 2023 seçimlerinde cumhurbaşkanımızı cumhurbaşkanı ilan ettik. Yerel seçimlerde de aldığımız seçim sonuçları üzerine şapkamızı önümüze koyup düşündük. Bunun içinde partimizde yeni dönemde bir kongre süreci başlıyor. Rabbim yeni dönemde başlayan kongre sürecimizin de partimizi hayırlar getirmesini nasip etsin inşallah” dedi.

Vlcsnap 2024 09 29 17H23M04S030

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, “Yakın zamanda bir yerel seçim geçirdik. Ondan önce genel seçimde çok kıymetli vekillerimizi meclise gönderdik. Gönderdiğimiz günden itibaren hiçbir zaman sahada olduğumuz zamanlarda diyoruz ki başımızı öne eğdirecek hiçbir şey yapmadınız. Vatandaş biz vekillerimizi göremiyoruz diye bir sitem hiçbir zaman bize ulaştırmıyor. Emek ve gayret vererek vatandaşlarla hemhal oluyorlar” dedi.

Vlcsnap 2024 09 29 17H23M11S218

Elazığ Belediyesi, “2+2=5” İsimli Gösteri Düzenledi Elazığ Belediyesi, “2+2=5” İsimli Gösteri Düzenledi

AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Rahman Kızılkaya, “23 yıl önce temeli atılan bu aile 2024 yılı itibariyle bu yapısını saflarını sık tutarak birlik, beraberlik ve dayanışmanın ne olduğunu bu topluma toplumun tüm kesimlerine hiç kimseyi ayırmadan ayrıştırmadan gösterdi” şeklinde konuştu.

Vlcsnap 2024 09 29 17H23M18S180

AK Parti Merkez İlçe Başkan Vekili Adem Şentürk, “2023 – 2024 seçimleri sonrası kongre başlangıcı öncesi teşkilat ii eğitim kampımız moral ve motivasyonumuzu arttırmak için hepimize moral kaynağı olacaktır. Başta il başkanım olmak üzere tüm teşkilatıma teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Sencer Selmanoğlu, “Kongre hazırlık sürecinde çok yoğun çalışma içerisindeyiz. 21 ve 22 eylülde tüm ilçelerde ve merkez ilçemizde delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. Akabinde genel merkez teşkilat başkanlığımızın düzenlediği Türkiye buluşmaları kapsamında 27 eylülde ilimizde çok önemli misafirleri ağırladık. Genel merkez siyasi hukuk işleri başkanı sayın Hayati Yazıcı ve misafir vekillerimizi ağırlayıp ilimizin genelinde önemli çalışmalara imza atıp vatandaşlarımızla bir araya geldik” dedi.

Vlcsnap 2024 09 29 17H23M25S731

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise, “Allah Rızası için söylüyorum” diyerek, teşkilatına seslendi.“Sizlerden bir şey rica ediyorum. Dedikodu mekanizmalarının önünü kapatın. Şahitli ve ispatlı olmayan şeyler için ne zihninizi yorun. Bunlar sizi de bizi de aşağı çeker” dedi.“Sizlerden bir şey rica ediyorum. Dedikodu mekanizmalarının önünü kapatın. Şahitli ve ispatlı olmayan şeyler için ne zihninizi yorun. Bunlar sizi de bizi de aşağı çeker. Öüm mü vallahi gerçek makamlar mı vallahi geçecek. Asıl olan liderle beraber yürüyerek yaşadığımız coğrafyada gelecek nesillere güzel bir ülke bırakmak. Derdimiz bu ve hamdolsun derdimizi seviyoruz. Bu şehirde çok güzel işler yaptık. Eksik yanlış hata mutlaka vardı. Ama samimiyetimizden, özverimizden vefamızdan özelliklede dava sadakatimizden şaşmadık bunu da sorgulatmam. İnsanız hata yaparız. Ama gönül almakta bizim işimizdir. Biz bu şehirde önemli çalışmalar yaptık. Bir genel seçim ve bir yerel seçim geçirdik. 31 marttan bir burukluğumuz var. Ama yese düşmeden oluşan sonucun sebeplerini de görmemezlikten gelmeden onlarla yüzleşerek. Bize düşen kısmıyla başta ben sorumluluk sahibi il başkanı olarak ben bu sorumluluğu alıyorum. Üzerime düşeni yaptım yapmaya devam ediyorum. Teşkilat çalışmalarımız kendi içinde ilçe belde başkanlarının bir kısmının değişikliğiyle delege seçimleri ve arkasından 12 – 13 ekimden itibaren ilçe kongrelerinin startını veriyoruz. Aralık ayından sonrada il kongresi olacak. İl kongremizi yapıp yola devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Volkan Mengi, “Şuan kongrelere gidiyoruz. Beraberliğimizi birliğimizi kongrelerde gerçekleştireceğiz. Bize mahallede de köyde de bir adam lazım. Ekibiyle mücadele edecek il başkanına ilçe başkanına fikirlerini taşıyacak bir adam lazım. Bize ilçede sorunlara sahip çıkacak bir adam lazım. İlçe başkanı ekibiyle beraber. Bize ilde bir adam lazım. Bir il başkanı lazım. Bize coğrafyasına Anadolu’ya ümmete dünya 5’ten büyüktür diyen herkesin susarken haykıran hiçbir şey yapamıyorsunuz. Birleşmiş milletler siz ne işe yararsınız diyen bir Recep Tayyip Erdoğan lazım. Bu bilinçle mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Vlcsnap 2024 09 29 17H24M07S534

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan yardımcısı Avukat Ömer Serdar, “AK Parti’nin toplumun her kesiminden insanları birlik ve beraberlik içerisinde yaşatma misyonu ile yola çıktığını ve bu misyonunu ilerleyen süreçlerde de devam ettireceğini kaydederken, “Cumhuriyet tarihinin en uzun yürüyüşünü yapan bir kadroyuz. Zaman zaman bayrak değişimleri oldu ama yürüyüş hiç durmadı. Bir maratondu bu. Bu yürüyüşü hep iktidarda yaptık. Her defasında sağına soluna yanına birilerini katarak büyüyen bir parti oldu. Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu partiyi kurduğu zaman biz partiyi kurduk ama tabelasını halk asacak ve halk astı. Toplumun kenarında yöresinde olan kesimleri ayırt etmeden sistem tarafından dışlanmış bütün toplayarak yavaş yavaş merkeze taşıdı ve bir milli merkez inşa etti” dedi

Vlcsnap 2024 09 29 17H24M21S338Vlcsnap 2024 09 29 17H22M43S384

Editör: Batuhan Baskal