AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı Tarafından “Şehrin Kadınları Buluşması İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde Başkan Burcu Tüver başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti Elazığ Milletvekillerinin eşleri,  STK’lar, Kadın Muhtarlar, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyeleri katıldı.

Vlcsnap 2024 07 02 18H49M53S254

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, “bizler bu memlekete ne kadar faydamız olursa yastığa başımızı o kadar rahat koymanın derdindeyiz” dedi.

Başkan Tüver, “Bugün burada kıymetli kadın muhtarlarımızla, Dernek temsilcilerimiz, Sivil toplum kuruluşlarımızın kıymetli kadın temsilcileriyle soru- cevap şeklinde ortak akılda buluşmak niyetiyle hep bir arada olacağız. Biz bunu yaparken derneklerimizin çalışma faaliyetlerinde nasıl bir yol izliyorlar, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak, Milletvekillerimizin, Belediye Başkanımızın ve  İl Başkanımızın desteğini alarak derneklerimize nasıl bir katkı sunabiliriz. Derneklerimizin çalışmasında bir nebzede olsa çorbada bizim de tuzumuz olsun niyetiyle desteklerimizin yanında olduğunu yanlarında olduğumuzu hissettirmek için bugün bu toplantıyı başlatmış bulunuyoruz ama özellikle belirtiyorum bu şehrin menfaatine olan bu şehrin faydasına olan her konuda AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı her zaman olacaktır” dedi.

Vlcsnap 2024 07 02 18H23M32S078

Tüver, AK Parti Kadın Kolları teşkilatı olarak “Bu şehre hizmet eden bütün kadınlarımızın yanındayız” diyerek kadına şiddete değindi.

Başkan Tüver, “ Bu şehrin STK’larının görüşleri, tarafları ne olursa olsun bu şehre hizmet eden bütün kadınlarımızın AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmemiz gerekiyor. Biz bunu yaparken, Kadın odaklı çalışmalarımızı yaparken şehrimizin kadınlarının ellerini güçlü tutabilmek için mücadeleye başladığımız bu ilk toplantı. Bu mücadeleleri hep yapıyoruz ama özellikle ortak akılda buluşmak için bu toplantımızı ilk defa başlatmış bulunuyoruz. Bu toplantımızı başlatırken de fikir ayrılıkları mutlaka olacaktır, görüş ayrılıkları mutlaka olacaktır ama yaptığımız toplantının son nihai kararın da ortak akılda buluşacağız. Her ortamda ve her platformda diyoruz ki sıfır tolerans. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız liderliğinde Kadın odaklı yapmış olduğumuz politikalar Kadına şiddeti azalttı kadın cinayetlerini azalttı yetti mi? Yeterli olmadı. İlk kadına cinayetin önlenmesinde ailelerde eğitimin başlanmasını düşüncesindeyiz. Bu eğitimler biz anne olarak evlatlarımız vermekle, her birey her anne kendi evlatlarına vererek başlattık zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde” dedi.

Vlcsnap 2024 07 02 18H25M47S286

Bilim Merkezi Yaz Okulu Başvuruları Başladı Bilim Merkezi Yaz Okulu Başvuruları Başladı

Toplantı soru cevap kısmıyla devam etti.

Vlcsnap 2024 07 02 18H28M02S331

Vlcsnap 2024 07 02 18H49M40S361

Editör: Yakup Uğur