AK Parti’nin genişletilmiş il danışma meclis toplantısı yapıldı.

Nurettin Ardıçoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, AK Parti İl Başkan Vekili Divan Başkanı Semih Dikmen, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve parti teşkilatı katıldı.

Toplantı saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Vlcsnap 2024 07 06 18H26M47S555

AK Parti İl Başkan Vekili Semih Dikmen’in divan başkanlığını yaptığı toplantıda; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti’nin mensubu olmaktan gurur duyduklarını belirterek her daim sahada olacaklarını ifade ettiler.

Milletvekili Açıkkapı’dan Palu Gökdere Bölgesine Ziyaret Milletvekili Açıkkapı’dan Palu Gökdere Bölgesine Ziyaret

Başkan Dikmen, “Partimiz her zaman tüm organlarıyla istişareye önem veren bir siyasi yapıdır.  Bununda ilimizdeki en geniş teşekkürü her yıl yapmakta olduğumuz il danışma meclisi toplantılarımız malumunuz olmak üzere geçen hafta itibari ile tüm ilçe ve beldelerimizdeki ilçe ve belde danışma meclis toplantılarımızı tamamlamış bulunuyoruz” dedi.

Vlcsnap 2024 07 06 18H44M41S042

Başkan Çalışkan, “AK Parti öyle büyük bir aile ki kurulduğu günden bu yana milletinin yanında olmuş, milletinin refahını düşünmüş, milleti için mücadele etmiş bir partidir. Cumhurbaşkanımız ve sizlerle birlikte bu yolda yürümekten şeref duyuyorum. Ayrıca deprem gibi büyük afetlerin yaşandığı durumda sınavımızı başarılı bir şekilde verdik. Bende AK Parti’nin içerisinde bulunmaktan şeref duyuyorum” dedi.

Vlcsnap 2024 07 06 18H48M54S524

Başkan Tüver, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde durmadan, yorulmadan her ne olursa olsun küllerimizden yeniden doğmayı başarabilen bir AK Kadrolarız bizler. İnşallah önümüzde çok güzel günler olacaktır. Bu dönem yerel seçimler döneminde bizler seçmenimizden belki bir dur, bir uyarı almış olabiliriz ama biz biliyoruz ki seçmenimiz sandığa gitmedi. Ben bunu her ortamda ve her platformda söylemeye devam edeceğim” dedi.

Vlcsnap 2024 07 06 18H32M14S046

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 31 Mart yerel seçimlerinde yaşanan oy kaybını değerlendirdiklerini ve saha çalışmalarına başlayarak seçmenlerle görüşmeler gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Başkan Yıldırım, “ Yerel seçim sonuçlarını 1 Nisan’dan itibaren biz İl Başkanı ve Kollarımız itibari ile masaya yatırdık vekillerimizle birlikte hem şahsımız, nefsimiz olarak hem de temsil ettiğimiz alanlar olarak masaya yatırdık ve dersimiz çalıştık. Tabiri yerindeyse ev ödevlerimizde yaptık. Nerelerde, ne şekilde, ne hatalarımız var görebildiğimiz kadarıyla gözden geçirdik. Göremediklerimize de, bilemediklerimizi de bu yeniden yaz aylarında başlatmış olduğumuz saha çalışmalarıyla birlikte yüz yüze vatandaşlarımıza ve seçmenlerimize gideceğiz. Sakın ha Sakın! Seçmene yönelik ya da vatandaşımıza yönelik bize neden oy vermediniz gibi böyle bir üstence tavırlar ya da sorgulayıcı bir şekilde ya da suçlayıcı bir şekilde gitme hakkına sahip olmadığımız gibi hem insanı olarak hem de siyasi olarak çok önemli bir yanlış vaat olduğunu bilmenizi isterim” dedi.

Vlcsnap 2024 07 06 18H34M41S213

Öz eleştiriye dikkat çeken AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, ”Tenkit etmeyi bırakacağız, kendi eksiklerimizi kendi yanlışlarımızı görüp bir an önce bunları gidereceğiz” dedi.

Milletvekili Nazırlı, “ Biz sende sorun, orda sorun, burada sorun var demeyi artık bırakacağız. Biz kendimize bakacağız. Rahmetli dedem Hafız Abdullah derdi ki, kimseyi tenkit etme evladım, o tenkit ettiğin şey mutlaka sende vardır” derdi. O yüzden biz tenkit etmeyi bırakacağız, kendi eksikliklerimizi, kendi yanlışlarımızı görüp bunları bir an önce giderip yolumuza bakıp hızlı bir şekilde Türkiye yüzyılına yakışır bir teşkilat olduğumuzu Türkiye yüzyılına yakışır Belediyeler, Hükümetler, Teşkilatlar, Kadın Kolları, Gençlik Kolları olduğumuzu bütün aleme ispatlayacağız. Bakın Dünya uğraşıyor. Bugün en ufak bir UEFA’nın bir Merih Kardeşimden korktular. Her buldukları fırsatta, her buldukları platformda, her buldukları alanlarda farklı bahanelerle, çeşitli bahanelerle gerek Türkiye’mizin gerek Müslüman Camiasının üzerine gelmeye devam ediyorlar. Dolayısıyla biz safları sıkı tutacağız. Evet düştük, şöyle bir üzerimizdeki tozları silkeleyeceğiz, omuzlarımızdan, bacaklarımızdan şöyle üzerimizden bir tozları atacağız, hep beraber omuz omuza yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Vlcsnap 2024 07 06 18H35M52S185

31 Mart seçimlerine dikkat çeken AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı da, AK Parti olarak 21 yıldır Türkiye’nin her noktasına ayrım gözetmeden hizmet götürdüklerini kaydetti.

Milletvekili Açıkkapı, “31 Mart seçimlerinde çok başarılı olduğumuzu ifade edemeyiz dersek kendimizi kandırırız ama şunu ifade etmek istiyoruz, biz kazandığımız yerlerde de kaybettiğimiz yerlerde de hiçbir zaman bugüne kadar nasıl ayrım yapmamışsak  her bir kardeşimize AK Parti olarak bu siyasi hareketin bir mensubu olarak liderimizin bir yol arkadaşı olarak ayrım gözetmeden hizmet götürmeye devam edeceğiz. Bundan hiçbir kardeşimiz endişe etmesin. Biz bundan sonraki süreçte teşkilatlarımızla nerede ne eksiğimiz varsa inşallah o eksikliklerimizi tamamlayacağız. Buna göre yol yürüyeceğiz ve önümüzdeki genel seçimlerde Allah’ın izni ile Elazığ’ımıza ve Ülkemize yine inşallah milletimizin vermiş olduğu vekaletle hizmet etme imkanını bulacak AK Parti” dedi.

Vlcsnap 2024 07 06 18H36M28S040

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ise, yerel seçim sonuçlarının değerlendirmesini yaparken bunun ölçüsünün ihanete kaymaması gerektiğini söyledi.

Milletvekili Keleş,” Elazığ bazında kaybettiğimiz ilçeler oldu. İli kazandık, kazandığımız ilçelerimiz beldelerimiz oldu. Bunları böyle bir değerlendirdiğimiz zaman bence seçimleri değerlendirirken öncesini değerlendirmek lazım, bir seçim dönemini değerlendirmek lazım bir de seçimden sonra ki dönemi değerlendirmek lazım. Tabi ki değerlendireceğiz, tabi ki eleştireceğiz, öz eleştiri yapacağız ama bu öz eleştiriler bu davaya asla ihanet düzeyine gelmemeli. Bizim bir tek davamız var, bir tek liderimiz var bakın şöyle bir Dünya’ya Amerika’nın liderini görüyorsunuz değil mi? Şuanda bu Dünya’da tek bir lider kalmış. Putin’in bile hayranlıkla baktığı bir liderimiz var. Allah’ın izniyle bu lider bizle beraber yol yürümeye devam ettiği sürece bizde onunla beraber sonuna kadar yol yürüyeceğiz” dedi.

Vlcsnap 2024 07 06 18H37M09S177

Vlcsnap 2024 07 06 18H37M56S488

Editör: Yakup Uğur