Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Elazığ’da başlanan TOKİ konutlarının yapımı devam ediyor.

Bartın Elazığlılar Derneği’nden, Defterdar Demirbağ’a Ziyaret Bartın Elazığlılar Derneği’nden, Defterdar Demirbağ’a Ziyaret

Bu kapsamda yapımı tamamlanan Yemişlik 1. Etap ve Yemişlik 2. Etapta yer alan 3 bin 93 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

AFAD, çekilen kuraların ardından hak sahibi olan vatandaşların Yemişlik 1. Etap ve Yemişlik 2. Etapta bulunan AFAD ofislerinden anahtarlarını teslim alabileceklerini duyurdu.

AFAD’dan yapılan açıklamada; “06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen Asrın felaketi sonrası Devlet-Millet birlikteliği ile hak sahibi vatandaşlarımızı güvenli ve sıcak yuvalarına kavuşturmak amacıyla İlimizde konut yapımı hızlı bir şekilde başlatılmış olup, toplamda 3.093 konutun kurası çekilmiştir. Kurası çekilen konutlardan; Yemişlik 1. Etap ve Yemişlik 2. Etapta yer alan konutların anahtar teslimleri devam etmekte olup konut çıkan hak sahibi vatandaşlarımız Yemişlik 1. Etap ve Yemişlik 2. Etapta bulunan AFAD ofislerinden anahtarlarını teslim alabilirler. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

1721151427 Ekran G R Nt S 2024 07 16 203658

Editör: Yakup Uğur