Selamet Akıncıları platformu Selamet Akıncıları Düzce grubunun organize ettiği 3. istişare toplantısında bir araya geldi.

Selamet Akıncıları Birliği kurucu Başkanı Ahmet Tanrıverdi, manifesto yayınlayarak yapacakları çalışmalarla önce adalet ekseninde Adil Bir Dünya kurulması yolunda çalışacaklarını söyledi.Whatsapp Görsel 2024 07 20 Saat 22.41.46 6D41Bc4D

Tanrıverdi şu ifadelere yer verdi;

Akıncı ruhunu hiç kaybetmeyen bizler aradan yıllar geçtikten sonra yeniden AKILLAR HEYETİ olarak bir araya gelerek ve kendimize “ Selâmet Akıncıları” adını vererek Türkiye genelinde binlerce Akıncı ile 14 iç vilayette teşkilatlarımızı oluşturduk. 4 bölgede istişare toplantıları yaptık. 81 il de teşkilatlanacağız inşallah. Hemen AKINCILAR KONFEDERASYONU kuracağız. Selamet Akıncılarının merkezi önümüzdeki aylarda İstanbul da açılışı yapılacaktır. Selamet Akıncılarının siyasi yolu; Erbakan Hocamızın ve yol arkadaşlarının ortaya koyduğu hedeflerini gerçekleştirme yolunda olan ve bu yolda azimle, gayretle çalışan, tarihimizin şanlı sahifelerine uygun yol yürüyen, misyon ve vizyonu ile çağlara hakkın ve adaletin mührünü vuran, her alanda yerli ve milli adımlar atan, siyonizmin karşısında şimşek olup çakan, bâtıl güçlerin üstüne yıldırım olup düşen, “önce ahlak ve maneviyat önceAile önceDevlet Hayra motor şerre fren” anlayışı ile dolu görüşlerin, liderlerin yoludur.Suriye ve Filistin'i savunmak Türkiye'yi savunmaktır şiarıyla hareket edecek Selamet Akıncıları olarak siyonizme karşı fiilî savaşta seferberlik vazifesine tüm AKINCILAR olarak hazırız.Ailesiz cinsiyetsiz toplum operasyonlarını durdurabilmek için; kimliklerimizde ki GENDER kelimesinin kaldırılmasını talep ediyoruz. Yeni anayasanın fıtrata İslam'a uygun hazırlanması için faaliyetlerimizi devam ettireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Whatsapp Görsel 2024 07 20 Saat 22.41.47 2Ec885A1

Tem Polisi Öğrencileri Bilgilendirdi Tem Polisi Öğrencileri Bilgilendirdi

Editör: Batuhan Baskal