Bölge genelinde havanın parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Elazığ, Malatya, Tunceli, Bingöl çevreleri ile Adıyaman'ın kuzey kesimleri yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenmektedir..

RÜZGÂR: Rüzgarların kuzeyli yönlerden orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği tahmin edilmektedir.

 

ELAZIĞ’DA SICAKLIK DURUMU:

ELAZIĞ MERKEZ: 36 / Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Bingöl'de Korkutan Deprem! Bingöl'de Korkutan Deprem!

AĞIN: 37 / Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ALACAKAYA: 36 / Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ARICAK:  37 / Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

BASKİL:  33/ Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı..

KARAKOÇAN:  35 / Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

KEBAN:  39 / Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

KOVANCILAR:  36 / Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

MADEN:  37 / Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı..

PALU:  37 / Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

SİVRİCE:  34 / Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

 

ÇEVRE İLLERDE HAVA DURUMU:

MALATYA: 36 / Parçalı bulutlu

BİNGÖL: 35 / Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

TUNCELİ: 37 /   Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ADIYAMAN: 40 / Parçalı bulutlu.

Editör: Yakup Uğur