Etkinliğe Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi partilerin temsilcileri, EGE Ağrı Kültür Federasyonu, Ege Patnoslular Derneği, Karşıyaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İZHED Dernek Yöneticileri, Elazığlılar Federasyonu, Menderes İlçe Başkanı, dernek üyeleri, aileler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Elazığ’da Yöresel Lezzetler Yarıştı Elazığ’da Yöresel Lezzetler Yarıştı

Elazığlı Radyo programı Kaya Yapıcıoğlu’nun sunduğu gecede, konuşma yapan Dernek Başkanı Ahmet Özpelit, “İzmir’de, toplum ve insanlar yararına, yardımlaşma ve dayanışma, faydalı organizasyonlar yapmak için Kısa sürede yaptığımız faaliyet ve ziyaretler ile Misyonumuz sevgi, vizyonumuz hoşgörü. Dağlarında çiçekler açan güzel İzmir’imizde yaşanan yangınlar hepimizi derinden üzdü. Yangından etkilen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.  Gerçekleştirdiğimiz sünnet şölenimiz de dayanışma örneklerimizden biri” ifadelerini kullandı. 

Whatsapp Image 2024 08 22 At 18.59.30

Konuşmaların ardından ise plaket törenine geçildi.

Gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit’e, Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu Başkanı Halit Oran’a, Madam Burcu’nun sahibi Davut Şeker’e, Medifarma Yönetim Kurulu Başkanı Barış Yiğit’e ve Balçova Esnaf Odası Başkan Adayı Serdar Figen’e teşekkür plaketleri takdim edildi.

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit,  Elazığlı iş Adamı Ayhan KINDIK ,“Çağdaş İzmir Derneği ve MENDERES ELAZIĞ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ BAŞKANI ŞÜKRÜ ACAR öncülüğünde güzel bir şölende buluştuk. Bu güzel etkinlikte, birçok arkadaşımızın emeği var. Oldukça yoğun şekilde çabaladılar. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Müzik eşliğinde animatör gösterileri, ikramlar ve palyaço gösterilerinin olduğu sünnet şöleninde, çocuklar ve aileleri  keyifli bir vakit geçirdi.

Whatsapp Image 2024 08 22 At 18.59.30

Editör: Batuhan Baskal