GÜNDEM

1. Hadis Meclisi Düzenlenecek

Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi’nin ortaklığında 26 – 31 ağustos tarihleri arasında Harput Klasik Hadis Meclisi Programı düzenlenecek.

26 – 31 Ağustos tarihleri arasında Harput Klasik Hadis Meclisi Programı düzenlenecek.

Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi’nin ortaklığında 26 – 31 Ağustos tarihleri arasında Harput Klasik Hadis Meclisi programı düzenlenecek.

Gerçekleştirilecek program 26 Ağustos’ta açılış programı ile başlayacak.

Selamlama ve Protokol konuşmalarının ardından Harput Ulu Camii ve Sara Hatun Camii’nde Hadis Çalışmalarının dünü konulu program ile devam edecek.

Hadis Meclisi programı ilerleyen günlerde de Paneller, Tartışmalı İlmi Toplantılar, Sunumlar ve Müzakereler ile devam edecek.

Program Kapsamında; 27 Ağustos Salı Günü Arap Dünyasında Akademik Hadis Çalışmaları, 28 Ağustos’ta Batıda Akademik Hadis Çalışmaları, 29 Ağustos’ta Türkiye’de Akademik Hadis Çalışmaları ve 30 Ağustos’ta Akademik Hadis Çalışmalarının Geleceği üzerine sunumlar yapılacak.

Harput Klasik Hadis Meclisi programı 31 Ağustos’ta düzenlenecek olan kapanış programı ile sona erecek. Kapanış programında konferans, Keban ve Sivrice Gezisi yer alacak.