Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimler Odası 4 Mayıs Veteriner Hekimler Günü dolayısıyla program düzenledi.

Geleneksel kahvaltı programında; Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cazim Bulut, Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kazım Şahin, İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Kılıç, Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nden emekli olan hocalar ve veteriner hekimler bir araya geldi.

Ss (3)

Veteriner hekimlere yeterli değerin verilmediğine dikkat çeken Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cazim Bulut, veteriner hekimler olarak sahada olduklarını ve birçok bulaşıcı hastalık ile mücadele ettiklerini kaydetti.

Cazim Bulut

Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kazım Şahin, fedakarlık gerektiren bir mesleğe sahip olduklarını belirterek; “Hayvan sağlığındayız, gıdadayız ve çevredeyiz.. nereye giderseniz gidin ordayız.” Dedi.

Kazım. Şahin

İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Kılıç da, Elazığ’da bulaşıcı hastalıkların oranın düştüğünü ve bu orana veteriner hekimlerin başarısının olduğunu ifade etti.

Ali Kılıç

Elazığ’da Kur’an Kursu Hocalarına Çevre Bilinci ve İsraf Önleme Semineri Elazığ’da Kur’an Kursu Hocalarına Çevre Bilinci ve İsraf Önleme Semineri

Program sonunda katkılarından dolayı veteriner hekim Murat Atılgan’a, emekli ve mesleğini icra eden veteriner hekimlere plaket verildi.

Ss (4)