31 Mart yerel seçimlerinde Alacakaya İlçesinde 2 bin 226 seçmenden 2 bin 16’sı belediye başkanını belirlemek amacıyla sandığa gitti.

Kullanılan oylardan bin 923’ü geçerli sayılırken, Yeniden Refah Partisi’nden aday olan Zafer Altınışık seçmenlerinin 994’ünün oyunu alarak, ilçenin yeni belediye başkanı oldu.

Görevini devraldıktan sonra ilçenin gelişimi çalışmalara başlayan Başkan Altınışık, medya grubumuzu ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık ile bir araya geldi.

D

ALTINIŞIK: “GELİR GİDER TABLOLARINI PAYLAŞACAĞIM”

İlçenin gelişimi ve hak ettiği değeri kazanabilmesi için çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Altınışık, “31 Mart yerel seçimlerinde Alacakaya halkının teveccühleri ile belediye başkanı seçildim. İlçede yaşadığım için Alacakaya’nın sorunlarını ve problemlerini yakından biliyorum. Bu sorun ve problemlerin hepsini çözeceğiz. Şu anda hazırlıkları yapılıyor. Alacakaya Belediyesi’nin mali durumu ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Gelir gider tablolarını en kısa süre içerisinde kamuoyu ve basınla paylaşacağım. Göreve başladığımız günden itibaren Alacakaya halkınım bizlere verdiği güven ile çalışmalarımız devam ediyor. Gelen giden misafirlerimiz olduğu için tam olarak sahaya inemedik. Bu süre zarfında ufak tefek sıkıntılarla ilgileniyoruz. Göreve başladığımız ilk günden itibaren Alacakaya halkının büyük bir teveccühünü gördük. Rabbim bizleri dostlarımıza mahcup etmesin.” dedi.

D (3)

Elazığ’da Su Ürünleri Ar-Ge Merkezi'nde Üretim Çalışmaları Sürüyor Elazığ’da Su Ürünleri Ar-Ge Merkezi'nde Üretim Çalışmaları Sürüyor

D (2)

D (1)